077-782 02 92   |    info@vloerenvenlo.nl Showtuin: Rijksweg 114a (zie openingstijden) | 5941 AH Velden
Gratis staal aanvragen
Puttinggreen in achtertuin Venlo
  • Puttinggreen in achtertuin Venlo
  • Puttinggreen in achtertuin Venlo
  • Puttinggreen in achtertuin Venlo

Puttinggreen in achtertuin Venlo

Bij deze vrijstaande woning in Venlo is dit prachtige kunstgras gazon aangelegd in samenwerking met Kunstgras Venlo, Vloeren Venlo uit Velden. Eigenaar Arno is de kunstgras specialist van de regio Venlo, Velden en Tegelen en leidt u graag rond door de showtuin, waar u kennis kunt maken met de verschillende soorten kunstgras.

Onderhoudsvriendelijk

Kunstgras is onderhoudsvriendelijk. Als u door een van de partners van Kunstgras Venlo een gazon laat installeren kunt u genieten van uw vrije tijd, zonder dat u uw gazon nog hoeft te maaien. Het enige werk dat u heeft aan kunstgras is het af en toe opborstelen van het gazon om mosvorming of platliggen te voorkomen/herstellen.

Diverse activiteiten op kunstgras

Kunstgras is zorgeloos om te genieten als normaal gazon maar zoals u hier bij dit project ziet ook te gebruiken als prive puttinggreen of als speelplaats in de openbare ruimte. EasyLawn kunstgras is er in alle soorten en maten, voor iedere toepassing en bijna iedere portemonnee. Kunstgras Venlo geeft u graag advies over de juiste keuze die bij u past.

Bezoek showtuin

Wilt u de showtuin bezoeken? Maak dan een afspraak en kom bij ons langs. Onze contactgegevens staan elders op deze website.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras