077-782 02 92   |    info@vloerenvenlo.nl Showtuin: Rijksweg 114a (zie openingstijden) | 5941 AH Velden
Gratis staal aanvragen
Onderhoudsvriendelijke achtertuin in Venlo
  • Onderhoudsvriendelijke achtertuin in Venlo
  • Onderhoudsvriendelijke achtertuin in Venlo
  • Onderhoudsvriendelijke achtertuin in Venlo

Onderhoudsvriendelijke achtertuin in Venlo

Deze prachtige onderhoudsvriendelijke tuin is aangelegd in Venlo door kunstgras specialist Kunstgras Venlo. De klant heeft op afspraak een bezoek gebracht aan de showtuin in Velden om een keuze te maken uit de 10 verschillende soorten kunstgras voor in de tuin. Deze tuin is vervolgens volledig aangelegd in samenwerking met de installatiepartners van Kunstgras Venlo. Al met al een prachtig verlengstuk van de serre, haal buiten naar binnen en andersom!

Natuurlijke uitstraling

Kunstgras heeft tegenwoordig een prachtige natuurlijke uitstraling. Dit komt door het gebruik van verschillende vezels, zowel qua kleur, samenstelling als hoogte. Kunstgras is onderhoudsvriendelijk, slechts een bezem is nodig om een gazon blijvend mooi te houden. Nooit meer maaien, sproeien, verticuteren. 

Showtuin

Bent u geinteresseerd in een van onze producten? Maak dan het liefst een afspraak met Kunstgras Venlo voor een bezoek aan de showtuin. Het idee is dat u minstens 10 jaar van uw gazon wilt genieten en daar hoort een weloverwogen beslissing bij, met een duidelijk beeld van de producten, deze zijn in onze showtuin op groot formaat uitgestald. 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras