077-782 02 92   |    info@vloerenvenlo.nl Showtuin: Rijksweg 114a (zie openingstijden) | 5941 AH Velden
Gratis staal aanvragen
Kunstgras met staptegels in Venlo
  • Kunstgras met staptegels in Venlo
  • Kunstgras met staptegels in Venlo
  • Kunstgras met staptegels in Venlo

Kunstgras met staptegels in Venlo

In Venlo hebben wij in samenwerking met een van de bij ons aangesloten sierbestratingsbedrijven dit heerlijke onderhoudsvriendelijke gazon aangelegd. Er is gebruk gemaakt van EasyLawn kunstgras Intence PU, een 40 mm hoog gazon dat niet van echt gras te onderscheiden is. 

Staptegels

Het eerste dat opvalt als u de foto's bekijkt zijn de staptegels. In een tuin als deze zijn de staptegels van cruciaal belang, dit om spoorvorming te voorkomen op plaatsen waar veel gelopen wordt, het welbekende 'olifantenpaadje'. Kunstgras kan op druk belopen delen plat gaan liggen, dit valt op te lossen door met een harde bezem de mat weer op te borstelen maar voorkomen is beter dan genezen...

Diverse doeleinden kunstgras

Naast het gebruik van kunstgras zoals in deze tuin kunt u kunstgras ook gebruiken op een balkon of dakterras, als speelondergrond, om te voetballen, hockeyen of als prive puttinggreen. Kunstgras Venlo bespreekt graag alle mogelijkheden met u.

Showtuin

In Velden is onze showtuin gevestigd in hetzelfde pand als Vloeren Venlo. Op afspraak leidt eigenaar Arno Laumen u graag rond, wellicht dat u meteen wel inspirantie opdoet voor uw binnenvloer!

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras